Nederlands English

Werkwijze

Wil je graag via het TrouwBureau een Ceremoniemeester PLUS voor jullie huwelijksdag? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek. We vertellen je dan precies wat we doen, hoe we werken en wat je van ons mag verwachten. Tevens lopen we een wensenlijst met je door voor jullie huwelijksdag. Op die manier krijgen we een goed beeld om te zien welke ceremoniemeester het beste bij jullie past. En uiteraard krijg je uitgebreide informatie van ons mee over de dienst Ceremoniemeester PLUS en de aanvullende diensten.

Vervolgens plan en regel je alles zelf tot 1 maand voor de huwelijksdag. Dan ontmoeten jullie je Ceremoniemeester PLUS en zal zij gedurende die laatste periode met jullie het draaiboek doornemen, de leveranciers nabellen en er vooral voor zorgen dat alles tot in detail geregeld is. Een stukje zorgen wegnemen in die toch al drukke periode waarin je je eigenlijk wilt kunnen ontspannen en genieten van de voorpret. Op de huwelijksdag zelf is zij er uiteraard om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt!

Wanneer plan je een intake met ons?
Het liefst al vanaf het moment dat jullie huwelijksdatum bekend is en jullie er over denken om een professionele ceremoniemeester in te schakelen. Wij kunnen dan namelijk meteen een ceremoniemeester voor jullie vastleggen voor die datum.
Het kan ook zijn dat je last minute besluit nog iemand nodig te hebben. Bel ons in ieder geval altijd op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn er voor jullie!