Nederlands English

Missie & Visie

Onze missie
De missie van TrouwBureau is om het in heel Nederland makkelijker te maken voor bruidsparen om een professionele en ervaren ceremoniemeester te vinden. Door het hoge kwaliteits- en serviceniveau dat wij bieden, laten we bruidsparen een prachtige maar vooral ontspannen huwelijksdag beleven.

Onze visie
Momenteel is de trend in Nederland dat bruidsparen hun huwelijksdag zelf willen organiseren, maar dat zij wel graag op de huwelijksdag een professionele ceremoniemeester inschakelen. Maar hoe weet je als bruidspaar nu wie er goed is? En bovendien, het kost veel tijd en energie om de verschillende websites van alle weddingplanners te bezoeken en gesprekken te voeren om te zien wie er bij je past.

Wij hebben een vast team van hele leuke en ervaren weddingplanners  Het zijn gediplomeerde weddingplanners die allemaal hun eigen bedrijf hebben en op die manier al veel ervaring hebben opgedaan met het organiseren van bruiloften. Voor hen is het vooral fijn om bij ons aangesloten te zijn om een professioneel bureau achter zich te hebben staan én vanwege de leuke samenwerking met collega-weddingplanners.